Spaghete în sos de pește


Gustoase, sățioase, simplu de preparat vor aduce savoarea bucătăriei italiene în farfuria voastră.

     Ingrediente:
400 gr. spaghete
2 fileuri de pește
3 linguri pastă de roșii sau 150 gr. pasată de roșii
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 linguri ulei
Pătrunjel

    Pași de urmat:
Curățim 2 căței de usturoi, îi pisăm și îi punem în tigaia în care am încălzit 2 lingure de ulei. Îi lăsăm să se rumenească.

Cînd s-a rumenit usturoiul, se scoate din tigaie și punem ceapa curățită și tăiată mărunt.

Cînd ceapa a devenit aproape transparentă (după 5-6 min), adăugăm fileul de pește fără oase.

Punem capacul și lăsăm să se coacă la foc încet (~ 7 minute). Cînd s-a copt peștele, adăugăm pasta de roșii, sarea, piperul și amestecăm totul bine, punem iar capacul și lăsăm la foc mic încă 4-5 minute.

Cînd s-a omogenizat sosul adăugăm spaghetele fierte conform indicațiilor de pe ambalaj și scurse de apă.

Amestecăm totul și adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt (eu l-am folosit congelat).

Și gata, spaghete în sos de pește sunt gata... rămîne doar să le servim și să vă urez Poftă Bună!!!








0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • © 2012-2013 Designed by Divdic Gheorghe