Gustoase, sățioase, simplu de preparat vor
aduce savoarea bucătăriei italiene în farfuria voastră.
Ingrediente:
400 gr. spaghete
2 fileuri de pește
3 linguri pastă de roșii sau 150 gr. pasată de roșii
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 linguri ulei
Pătrunjel
Pași de urmat:
Curățim 2 căței de usturoi, îi pisăm și îi punem
în tigaia în care am încălzit 2 lingure de ulei. Îi lăsăm să se rumenească.
Cînd s-a rumenit usturoiul, se scoate din tigaie și punem
ceapa curățită și tăiată mărunt.
Cînd ceapa a devenit aproape transparentă (după 5-6
min), adăugăm fileul de pește fără oase.
Punem capacul și lăsăm
să se coacă la foc încet (~ 7 minute). Cînd s-a copt peștele, adăugăm pasta de
roșii, sarea, piperul și amestecăm totul bine, punem iar capacul și lăsăm la
foc mic încă 4-5 minute.
Cînd s-a omogenizat
sosul adăugăm spaghetele fierte conform indicațiilor de pe ambalaj și scurse de
apă.
Amestecăm totul și adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt (eu l-am folosit
congelat).
Și gata, spaghete în sos
de pește sunt gata... rămîne doar să le servim și să vă urez Poftă Bună!!!
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu