Ingrediente:
5 fileuri de
pește (puteți folosi orice pește vă place)
1 kg de varză
5 morcovi
1 ceapă
3 roșii
1 lămîe
Sare
Piper
Ulei
Pași de
urmat:
Legumele le tăiem
julien.
Punem toate
legumele tăiate într-un bol și adăugăm sarea, piperul, uleiul (condimentele le
puneți după gust dvs.) și amestecăm bine toate ingredientele.
Pe masa de
lucru întindem o folie de staniolă și poziționăm mai întîi amestecul de legume și deasupra
fileul de pește.
Încercăm să închidem pachețelele noastre, mai întîi partea de sus.
Apoi partea de jos și ambele margini.
Punem pachețelele noastre într-o tavă și le dăm în rolă, preîncălzită la
200 º C pentru 40-45 min., fără a o deschide.
Iată cum arată pînzul nostru după 40-45 min.
Servim totul dintr-un platou,dar nu înainte de a stropi peștele și
legumele cu sucul unei lămîi.
Rămîne doar să vă urez Poftă Bună!!!
Imi pare interesanta ideia spune-mi te rog, dar pestele nu trebuie marinat inainte???? Si in 45 minute nu se usuca varza? Mersi mult
RăspundețiȘtergereNu te preocupa,Lilia, datorita staniolii,varza nu se usuca deloc, va fi coapta perfect. In ceea ce priveste pestele ai putea sa-l marinezi, dar nu vad sensul, doar folosesti sucul de lamie pentru al aromatiza si inca va avea aroma legumelor. Te mai astept cu mult drag pe blog!
RăspundețiȘtergerescumpa mea,pe zi ce trece ma uimesti tot mai tare,inca de asa ceva nustiu...PESTE CU VARZA la cuptor,trebuie sa incerc si eu,datorita tie ma inspir ce sa fac seara pentru sotul meu cind vine de la munca...multumim,sa stii ca ne esti de mare ajutor
RăspundețiȘtergereDraga poate la inceput poate sa para straniu asa o asociere, dar te asigur ca e foarte gustos. Ma bucur ca imi vizitezi blogul si voi incerca sa te uimesc in fiecare zi cu ceva nou. Pupici
RăspundețiȘtergeremarii bucatari... asociaza productele din ceea ce au,si au rezultate frumoase...si tie Cris la mai mult si la mai mare...
RăspundețiȘtergere