Este o tortă
foarte simplă, dar cu un gust extraordinar de bun (pentru cei care iubesc
cocosul),e atît de pufoasă încît ai senzația că ți se topește în gură. Să nu vă
speriați cînd vedeți că lipsește făina în rețetă, e totul ok, nu o folosim de
data aceasta. E perfectă pentru cei cu intoleranțe sau alergii la făină.
Recomand această rețetă tuturor.
Ingrediente:
2 ouă
100 gr.
zahăr
125 gr.
cocos
225 gr.
iaurt natural (dar îl puteți folosi și pe cel cu aromă de cocos)
1 plic de
zahăr vanilat
½ plic de praf de copt
Pași de
urmat:
Într-un bol batem ouăle
cu zahărul pînă devine totul spumos.
Adăugăm iaurtul, cocosul deshidratat, zahăr vanilat, și praful de copt,
amestecăm bine toate ingredientele.
Într-o tavă
acoperită cu hîrtie de copt punem compoziția noastră și o dăm în rola
preîncălzită la 180º C pentru 25-30 minute.
Înainte de a scoate torta din rolă, facem testul cu scobitoarea.
După ce am scos torta din rolă, imediat o scoatem și din tavă, dar o
lăsăm pe hîrtia de copt încă 15-20 min. pentru a se răci.
Și gata torta de cocos e servită... Poftă Bună!!!
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu