Din păcate familia
mea nu este atît de bravo ca să țină tot postul, dar miercuri și vineri sunt zilele în care postim mereu. Deaceea azi vom continua seria - bucate de post, și m-am
gîndit la o rețetă simplă, dar cu adevărat iubită de toți membrii familiei
mele. Sinceră să fiu de la început nu prea îmi plăcea rozmarinul, dar acum il
ador, în cartofi, în carne, mmmm... ce bun e!!! O chestie importantă este tava
pe care o folosiți, dacă lipește atunci
ar fi bine să folosiți hîrtie de copt pentru o rețetă reușită . Deci, să ne
apucăm imediat de treabă:
Ingrediente:
1kg de cartofi,
90- 100 gr. de ulei
Sare,
Piper,
5 ramuri de
rozmarin ( puteți folosi și uscat)
Pași de urmat:
Cartofii se curăță de coajă, se spală și se taie
în bucăți destul de groase.
Rozmarinul se spală
și se taie mărunt.
Într-un bol se
amestecă toate ingredientele: cartofii, rozmarinul, uleiul, sarea și piperul.
Încălzim cuptorul
pînă la 200 º C. Punem tava cu
cartofi pentru 40-45 min la cuptor, să
nu uităm să amestecăm după 15-20
min.
Acesta este rezultatul!!!
În speranța că v-a plăcut
rețeta mea de azi vă urez Poftă Bună!!!
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu