Roșii umplute cu ton



   Astăzi vom pregăti aperitivul meu preferat , se gătește repede , și combinația ingredientelor este extraordinară. Acest aperitiv se poate găti și prezentă în mai multe moduri, dar cum v-am promis începem cu cele mai simple rețete, cu timpul ne vom perfecționa. Recomand tuturor să încerce această rețetă chiar și persoanelor la dietă.
   Ingrediente:
5 roșii,
3 ouă,
O cutie de ton în ulei propriu,
Sare.

   Pași de urmat:
Fierbem ouăle și le curățim de coajă, tonul din cutie se scurge de ulei, roșiile se spală, se taie jumătăți și se curăță tot miezul.


Într-un bol punem tonul , ouăle tăiate cubulețe mici și miezul roșiilor curățite anterior.


Totul se amestică bine, se adaugă sarea și un pic de ulei din ton (dacă vă pare uscat amesticul) și începem să umplem roșiile.

Și gata în 10 minute am pregătit aperitivul nostru și putem să ne răsfățăm cu un platou delicios. Poftă bună!!!

PS: La calitatea pozelor, mai trebuie de lucrat, dar gustul nu se schimbă...







0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • © 2012-2013 Designed by Divdic Gheorghe